enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4376
EURO
34,7889
ALTIN
2.448,85
BIST
9.933,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

CHP Liderinden Adaylık Açıklaması

CHP Liderinden Adaylık Açıklaması

CHP Liderinden Adaylık Açıklaması
15.12.2021 08:55
0
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olmayı isteyip istemediği sorusuna ne yanıt verdi?


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir televizyon kanalında katıldığı programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda da ilk kez net yanıt verdi.

“Cumhurbaşkanı olmak istiyor musunuz?” sorusuna Kılıçdaroğlu, şöyle yanıt verdi:

“İttifak kabul ederse bir sorun yok. Bir ittifakımız var, ittifakın liderleri hiç bu konu ile ilgili bir araya gelmedi ve hiç konuşmadık. İttifak kabul ederse adaylık konusunu, tabii bundan onur duyarım ama bu konu hiç konuşulmadı ve görüşülmedi. O yüzden bu konuda bireysel olarak karar vermek doğru değil. Bir araya gelip, oturup konuşmamız ve ondan sonra karar vermemiz gerekiyor. Biz demokrasiyi savunuyoruz” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa Valiliği ile IOM, Suriyelilere destek için işbirliği anlaşması imzaladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.