enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5991
EURO
34,7588
ALTIN
2.499,68
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
30°C

Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşmesini Anlattı

Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşmesini Anlattı

Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşmesini Anlattı
24.12.2021 15:35
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dün yaptığı baş başa görüşmeyi anlattı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Kızılcahamam’da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmıştı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile baş başa görüşmüştü. Fakıbaba’nın yaklaşık 45 dakika süren özel görüşmesinin içeriği merak konusuydu.

Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi BİHA’ya anlattı.

“PAZARLIK İÇİN GÖRÜŞME YAPMADIM”

Görüşme için “çok çok olumlu geçti” ifadesini kullanan Fakıbaba, “Herhangi bir pazarlık için görüşme yapmadım. Öncelikle bunun bilinmesini isterim. Belediyelerle ilgili de konuşmadım. Ben Urfa’yı konuştum, Urfa’nın dağıldığını konuştum. Ben herhangi bi pazarlık yapacak adam değilim. Bu yaştan sonra cumhurbaşkanı olacak insan değilim. Ben bakan bile olmuşum. Ben haddimi bilirim” dedi.

“BAŞKA HESAP İÇERİSİNDE OLMAM”

Cumhurbaşkanının da kendisine hak verdiğine inandığını aktaran Ahmet Eşref Fakıbaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fakıbaba olarak öleceğimi bilsem bile mafya süprüntüsü adamlara, ihaleye fesat karıştırmak isteyen adamlara prim vermeyeceğim, geçit vermeyeceğim. Bundan sonra listeler yapılırken, Urfa ile ilgili siyasi strateji belirlenirken Kasım (Gülpınar) bey gibi gerçek kanaat önderlerine mutlaka Urfalının fikri alınarak listelerin belirlenmesi gerektiğini söyledim. Bu konuda da bana hak verdiğine inanıyorum.”

Fakıbaba, görüşmenin çok müspet geçtiğini yineleyerek, “Özel şahıslarla ilgili konuşmadım. Benim derdim Urfa. Benim derdim Urfalı. Başka da bir hesap içerisinde olmam bu saatten sonra. Bunu herkes böyle bilsin” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.