enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

ŞUTB Başkanı Kaya’dan Yeni Yıl Mesajı

ŞUTB Başkanı Kaya’dan Yeni Yıl Mesajı

ŞUTB Başkanı Kaya’dan Yeni Yıl Mesajı
31.12.2021 10:00
0
A+
A-

ŞUTB Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl mesajında, “Yeni yılda inşallah tüm bu musibetler atlatılacak ve sevdiklerimizle uzun ve refah dolu bir geleceğin kapısı aralanacaktır” ifadesini kullandı.


Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Geçen iki yılda dünya çapında çok sayıda olumsuzlukların yaşandığını belirten Kaya, etkisini sürdüren pandemi ve buna bağlı olarak yaşanan ekonomik sıkıntıların ve can kayıplarının kendilerini derinden sarstığını kaydetti.

Doğal afetlerle birlikte mücadele edildiğini vurgulayan Kaya, “Sel ve yangınlarda birbirimize kenetlendik. Biz hep bir olmayı bildik” ifadesini kulandı.

2022 yılının tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Kaya, açıklamasında şunlara yer verdi:

“Devletimizin aldığı önlemler ve uyguladığı politikalar milletimizin desteğiyle başarıya ulaşacaktır. Bu anlamda hepimize görevler düşüyor. Bizler de kurumsal anlamda bu süreçte görevlerimizin bilincindeyiz. Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak yerel anlamda çeşitli projelerle hemşerilerimize yardımcı olacak çözümler üretmeye çalıştık. Problemlerimizi gerekli mercilere ileterek çözümün takipçisi olduk. Tacir ve esnafımızın sesini her platforma taşıdık. Üyelerimiz için çok sayıda kurum, kuruluş ve bankayla anlaşmalar imzaladık. Tarımsal ürünlerimizin katma değerini arttıracak çalışmalar yaptık. Hemşerilerimize bir nebze yardımcı olabilmek için var gücümüzle mücadele ettik. Bu yıl, ülke olarak tüm çabalarımızın meyvesini alacağız inşallah. 2022’nin tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılda İnşallah tüm bu musibetler atlatılacak ve sevdiklerimizle uzun ve refah dolu bir geleceğin kapısı aralanacaktır”.

HABERLER  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Şanlıurfa'da
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.