enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5474
EURO
34,9987
ALTIN
2.434,94
BIST
9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C

Urfa’da Köpek Saldırısı! Genç Kadın Yaralandı

Urfa’da Köpek Saldırısı! Genç Kadın Yaralandı

Urfa’da Köpek Saldırısı! Genç Kadın Yaralandı
31.12.2021 21:52
0
A+
A-

Harran Üniversitesi’nde bir köpeğin saldırısına uğrayan genç kadın yaralandı. Yetkililere çağrıda bulunan genç kadına Harran Üniversitesi Rektörü’nden yanıt gecikmedi.


Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içerisinde sağlık personeli olduğu öğrenilen genç bir kadın köpeklerin saldırısı sonucu yaralandı.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Mesaiye giden sağlık personeli, kampüs içerisinde bulunan başı boş köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırıda elinden yaralanan genç kadına Harran Üniversitesi Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldı. Saldırıdan şans eseri yaralanarak kurtulaSn genç kadın yetkililere “Bugün benim başıma gelen yarın sizin de başınıza gelebilir hatta çok daha kötü sonuçlar olabilir. Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içerisindeki tüm köpeklerin toplanıp hayvan barınaklarına götürülmesi gerek. Hepimiz birlik olup sesimizi duyuralım” çağrısında bulundu.

Çağrıya yanıt Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’ten geldi. Rektör Prof. Dr. Çelik ise geçmiş olsun dileklerini iletti ve durumu daha önce de Büyükşehir ve ilçe belediyelerine ilettiklerini kaydederken önlem alınması için daha ilgili kurumlara yazı yazıldığını belirtti. Rektör Çelik, konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

BARINAK YETERSİZ

Türkiye’de gündem olan ve Şanlıurfa’da da son günlerde sıkça yaşanan köpek saldırıları yaşanan barınak sorununu akıllara getirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni barınak yapılırken mevcut barınağın yetersiz olması nedeniyle toplanan köpekler tekrar bırakılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasına rağmen Şanlıurfa’da çok fazla köpeğin sokaklarda başı boş dolaşması dikkat çekiyor. Özellikle aç kalan köpekler tehlike saçarken, vatandaşlar başı boş köpek sorununa bir an önce el atılmasını talep ediyor.

HABERLER  Şanlıurfalı alim İbrahim Meşhurgül vefat etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.