enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3698
EURO
35,0047
ALTIN
2.326,10
BIST
9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ve 7 Müdür Urfa’ya Geliyor

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ve 7 Müdür Urfa’ya Geliyor

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ve 7 Müdür Urfa’ya Geliyor
07.01.2022 18:59
0
A+
A-

Şanlıurfa ziyaretinde okuldaki eksiklikler nedeniyle yetkililere kızmasıyla gündeme gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in önümüzdeki günlerde Şanlıurfa’ya yardımcısını ve 7 genel müdürü göndereceği öğrenildi.


Şanlıurfa’da eğitimde değişim çarkı dönmeye başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir okul ziyaretinde kırık ve kirli sıralar ile basketbol sahası olmaması nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve okul müdürüne kızmış “Siz ne biçim adamsız ya siz ne iş yaparsınız? Para isteyip de para mı vermedik?” demişti.

Bakan Özer, öğrenciler ve kameralar önünde yaşanan bu olay sonrası tepki alırken Bakan Özer konuya dair yaptığı açıklamada “Oradaki öğrenciler çamurun, tozun toprağın içinde oynuyorlar. Biz oraya basketbol sahası yapabilir, rekreasyon olarak çok güzel hale getirebiliriz. Ben de orada kendimce bir tepki verdim” ifadelerini kullanmıştı.

DESTEK HİZMETLERİNDEN SORUMLU KİŞİ GELİYOR

Bakan Özer’in şov yaptığı iddialarının aksine samimi olduğu ve ulaşım dahil kentte eğitimdeki pek çok sorun için kapalı kapılar ardından da yetkililere tepki gösterdiği öğrenildi. Bakan Özer, tepkisini Ankara’ya da taşıdı ve Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden sorunlu Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy’a pazartesi Şanlıurfa’ya gitmesi için talimat verdi.

​​​​​​​7 GENEL MÜDÜR DE ÇIKARMA YAPACAK

‘Şanlıurfa’ya gidin’ talimatının sadece Bakan Yardımcısı Şensoy için olmadığı Temel Eğitim Genel Müdürü, Ortaöğretim Genel Müdürü olmak üzere 7 genel müdürün de kente adeta çıkarma yapacağı öğrenildi.

Bakan Yardımcısı ve beraberindeki heyetin kentteki eğitim alanındaki sorunları not alıp, dosyayı Bakan Özer’e vermesi ve eksikliklerin en kısa sürede giderilerek eğitim hayatında olumlu değişimin yaşanması bekleniyor.

HABERLER  HDP Eş Genel Başkanı Buldan: Yaraları birlikte saracağız
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.