enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5104
EURO
34,9320
ALTIN
2.437,02
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Yağmurlu
23°C

Cidir iktidarı eleştirdi

Cidir iktidarı eleştirdi

Cidir iktidarı eleştirdi
12.01.2022 09:45
0
A+
A-

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, yaptığı basın açıklamasıyla AK Partili yetkililere, söz verilip Şanlıurfa’ya yapılmayan hizmetleri sordu.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, bir basın açıklaması yaparak iktidar partisinin Şanlıurfa’ya verdiği sözlerin çoğunu gerçekleştirmediğini kaydetti.

Şanlıurfa’daki söz verilen ama yapılmayan hizmetleri gündeme getiren Hayrettin Cidir, Şanlıurfa’nın ülke genelinde yapılmayan hizmetlerden dolayı birçok ilin gerisinde kaldığını vurguladı.

“Şanlıurfa eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, tarımda, enerji sıkıntısında ve birçok alanda hizmet beklemektedir” diyen Cidir, sözlerini şöyle sürdürdü:

AK Partili yetkililere soruyorum. Yıllar önce ihalesi yapılmış olan Kuzey-Batı Çevre Yolu ne zaman bitirilecek? 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın yeri ne zaman Millet Bahçesi yapılacak? Telleri havada kalan kuşların üzerine konduğu teleferik projesi ne zaman tamamlanacak? Şanlıurfa Şehir Hastanesine 2022 yılında ne kadar ödenek ayrıldı? Ne zaman bitirilecek? ‘Şanlıurfa’nın enerji sorununu ben çözeceğim’ diyen AK Parti İl Başkanı Sayın Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa’mızın enerji sorunu ne zaman çözüme kavuşturulacak.”

Cidir, kentte sağlık ve eğitim alanında yaşanan sorunları da sıralayarak, sözlerine şöyle devam etti:

“Şanlıurfa’da kan bankasının bulunmaması büyük sağlık sorunu oluşturuyor. Şanlıurfa’ya ne zaman kan bankası yapılacak? Ülkemizde ve Şanlıurfa’da yaşanan ekonomik problemler ne zaman çözüme kavuşturulacak? Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri vatandaşlara vermiş oldukları vaatleri ne zaman gerçekleştirecekler? Sorunun muhataplarından vatandaşlarımız ve bizler cevap bekliyoruz”.

SURUÇ’TA 3 AŞİRET CHP’YE KATILDI

Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ülke genelinde ve Şanlıurfa’da vatandaşların büyük bir teveccühü olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Halk Partimize geçen hafta Suruç ilçesinde 3 aşiret katılım sağladı. Partimize katılan tüm aşiret mensuplarına teşekkür ediyorum. Ayrıca son 1 ayda Partimize 713 üye kaydı yaptık. Partimize ilgi ve teveccüh gösteren tüm Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa’da Sağlık çalışanı, hasta yakını tarafından darp edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.