enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5226
EURO
34,9004
ALTIN
2.430,41
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C

Şanlıurfa’nın “Maskeli beşleri” hırsızlık yapmak isterken görüntülendi

Şanlıurfa’nın “Maskeli beşleri” hırsızlık yapmak isterken görüntülendi

Şanlıurfa’nın “Maskeli beşleri” hırsızlık yapmak isterken görüntülendi
12.01.2022 09:32
0
A+
A-

Eyyübiye’de sabah saatlerine karşı maskeli 5 kişi Kazancı Pazarı’na arabayla gelerek hırsızlık yapmaya çalıştı. Yaklaşık 1 saat boyunca uğraşan hırsızlar kepenkleri açamayınca bölgeden ayrıldı. O anlar saniye saniye görüntülenirken esnaf tedbirlerin artır


Şanlıurfa’da hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi’ndeki Kazancı Pazarı.

Sabaha karşı saat 03:50’de plakası gizlenen bir araç pazarın içine park ediyor ve araçtan inen kişiler önce çevreyi kontrol edip ardından bir dükkanın kepengini açmak için uğraşıyor. 5 kişi oldukları görülen ve yüzleri maskeli olan hırsızlar hedeflerindeki dükkanın kepengini açamayınca diğer dükkanlara yöneliyor. Kimi kepengi kırmaya çalışıyor, kimi gözcülük yapıyor. Hırsızlık girişimi 45 dakika kadar sürerken o anlar da çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Esnaf ve vatandaşlar bekçilerin mesai saatlerinin asayiş olaylarına yönelik yeniden düzenlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınmasını talep ederken hırsızların da bir an önce yakalanmasını istedi.

HABERLER  Eyyübiye'de köyde silahlı kavga
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.