enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Urfa’da Belediyeden memurlarına ‘sosyal denge’ zammı

Urfa’da Belediyeden memurlarına ‘sosyal denge’ zammı

Urfa’da Belediyeden memurlarına ‘sosyal denge’ zammı
12.01.2022 09:34
0
A+
A-

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, memur ve sözleşmeli personelin yararlandığı Sosyal Denge Sözleşmesi’ne yüzde 120 oranında zam yaptı.


Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Şanlıurfa Şube Başkanı Metin Aloğlu ile bir araya gelerek memur ve sözleşmeli personelin Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni imzaladı.

Ekinci, Viranşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan memur ve sözleşmeli personelin maaşlarına tavan ücret üzerinden iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Sözleşmesi’nde yüzde 120’lik orana imza atarak, çalışanın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

“TÜM MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONELİMİZE HAYIRLI OLSUN”

İmza töreninde konuşan Ekinci, “Bu sene de gerek işçilerle gerek memurlarla gerekse de asgari ücretle ilgili Cumhurbaşkanımızın riyasetinde hükümetimiz gerekli bütün adımları bu anlamda attı. Ve ekonomik zorluklara rağmen çok şükür gerek işçiler gerek memurlar çok ciddi kazanımlar elde ettiler. Biz de Cumhurbaşkanımızın yereldeki bir temsilcisi olarak göreve başladığımız günden itibaren hem işçi hem de memur personelimize karşı pozitif bir ayrımcılık içerisinde olduk v e hakikaten işçi sendikalarımızla da sizlerle de 3 yıllık sürede çok iyi bir diyalog içerisinde işçilerimizin ve memurlarımız ücretlerinde 2022-2023 yıllarını kapsayacak şekilde tarihi artışı sağladık. Tüm memur ve sözleşmeli personelimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

BEM-BİR-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı Metin Aloğlu ise sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, duyarlılıklarından dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür edip, hediye takdim etti.

HABERLER  Şanlıurfa'da Kısıtlama öncesi denetimler arttırıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.