enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4734
EURO
34,9533
ALTIN
2.437,28
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Urfalı adam saç ekimi yaptırırken ölmüştü! Karar çıktı

Urfalı adam saç ekimi yaptırırken ölmüştü! Karar çıktı

Urfalı adam saç ekimi yaptırırken ölmüştü! Karar çıktı
28.01.2022 07:41
0
A+
A-

İstanbul’da saç ekimi sırasında fenalaşarak hayatını kaybeden Şanlıurfalı İbrahim Gül davasında yargılanan başhekim, doktor ve teknikerler beraat etti.


Duruşmada savunma yapan hastane müdürü başhekim Çağrı Serdar Elgörmüş, “Hastanemiz 20 senelik bir hastane. İlgili alanda eksiklik yok. Hastanın koronel kalp damarları tıkalı. Yüksek dozda bir şey verilse toksikoloji raporunda çıkar” ifadesini kullandı.

BERAAT KARARI ÇIKTI

Saç ektirirken fenalaşıp hayatını kaybeden İbrahim Gül davasında 6 yıla kadar hapisle yargılanan hastanenin başhekimi ile doktorun da aralarında bulunduğu 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda İbrahim Gül’ün ölümünün akut koroner sendrom sonucu olduğu belirtildi. Mahkemede başhekim Çağrı Serdar Elgörmüş, doktor Mehmet Albayrak, teknikerler Şehnaz Çelebi ve Evin Baykuşak beraat etti.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Evli ve 1 çocuk babası İbrahim Gül, 3 yıl önce kuaförlük mesleğini yapmak için İtalya’ya taşındı. Kuaför dükkânına malzeme almak ve saç ektirmek için 3 gün önce Türkiye’ye gelen Gül, saç ektirmek için İstanbul Bağcılar’daki özel bir hastaneye gitti. Saç ekimi için operasyona giren Gül, hayatını kaybetmişti.

HABERLER  Şanlıurfa AFAD Afetzede Hak Sahipliği için son başvuru tarihi duyurdu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.