enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Gençlere istihdam sağlayacak fabrika yükseliyor

Gençlere istihdam sağlayacak fabrika yükseliyor

Gençlere istihdam sağlayacak fabrika yükseliyor
04.02.2022 11:53
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi istihdamı arttırmaya yönelik Organize Sanayi Bölgesi’nde yapacağı fabrika çalışmalarını sürdürüyor.


Karaköprü Belediyesi’nin gençlere istihdam sağlamak için Organize Sanayi Bölgesi’nde yapacağı fabrikanın çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen istihdam atağı programı kapsamında Karaköprü Belediyesi’nin şehre kazandıracağı fabrikanın yapımı için çalışmalar sürüyor. Ayakkabı üretimi sektörüne hizmet edecek olan ve yüzlerce genç için istihdam kapısı olacak fabrikanın temel kazma çalışmaları sürerken, 2022 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kamu kurumları olarak vatandaşın istihdamını da düşünmek zorunda olduklarını kaydederek şu sözleri dile getirdi:

“Bizim bu şehre hizmet borcumuzun yanında kalkındırma borcumuz da var. Hizmet anlamında gece gündüz çalışıyoruz, ilçemizin en güzel hale gelmesi için uğraşıyoruz. Kalkınma anlamında da gençlerimize istihdam sağlayacak, ekonomiyi canlandıracak fabrika projemiz var.

Şu anda çalışmaları Organize Sanayi Bölgesi’nde devam ediyor ve bu yıl içinde bitirip faaliyete girmesini hedefliyoruz. İnşallah kuracağımız fabrika ile birçok gencimiz, vatandaşımız iş sahibi olup ailesini geçindirecek, bunun yanında Şanlıurfa da bizim ve diğer kurumlarımızın yapacağı fabrikalarla bir üretim merkezi haline gelecek. Fabrikamız Şanlıurfa’ya ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun.”

Öte yandan, Başkan Baydilli fabrikanın bir an önce bitirilmesi için de yüklenici firmaya talimat verdiklerini ve en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

HABERLER  Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet ÇİÇEK, Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.