enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

İYİ Partili Koray Aydın’dan çarpıcı ‘Çiller’ iddiası

İYİ Partili Koray Aydın’dan çarpıcı ‘Çiller’ iddiası

İYİ Partili Koray Aydın’dan çarpıcı ‘Çiller’ iddiası
06.02.2022 08:28
0
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski başbakanlardan Tansu Çiller’e ‘parti kurma görevi verdiğini’ iddia etti.


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, siyaset sahnesinden uzak kalan eski başbakanlardan Tansu Çiller’le ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Aydın, verdiği bir röportajda, eski başbakanlardan Tansu Çiller’in yeni bir parti kuracağı iddialarına ilişkin “Böyle bir partiyi kurmak istiyorlar ve bol vaatlerle insanları çekmeye çalışıyorlar. Bu partinin görev alanı, tek hedefi sadece İYİ Parti’dir, yüzde yüz böyledir, bunun şüphesi yok” dedi.

Koray Aydın, “Tansu Çiller, AK Parti’den oy koparan İYİ Parti’nin oylarını kırmaya çalışmak için Erdoğan tarafından görevlendirilmiş, ‘İYİ Parti’nin bulunduğu yerde ne yapabilirsen kardır’ anlayışıyla iktidar tarafından desteklenen, maddi imkanları iktidar tarafından sağlanan bir proje kişisidir” diye konuştu.

Koray Aydın, kurulacak böyle bir partinin ‘tabela partisi’ olmaktan öteye gidemeyeceğini vurguladı. Aydın, “Kuracağı parti de böyle bir projenin partisidir. Ama şu anda parti kuracak zemini inşa edemedi çünkü görüşme yaptığı insanların yüzde 97’sinden karşılık alamıyor. Bu bakımdan, parti kursa bile sadece genel merkezi olan bir tabela partisi gibi olur” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da muhtarlık kavgasında silahlar konuştu: 3 yaralı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.