enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Erdoğan, koronavirüs sürecini anlattı

Erdoğan, koronavirüs sürecini anlattı

Erdoğan, koronavirüs sürecini anlattı
11.02.2022 13:44
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsü atlamasının ardından ilk kez gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, “Bu süreci çok çok rahat atlattım. Aşının faydası çok oldu” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsü atlattıktan sonra ilk kez kameraların karşısına çıktı. Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, şunları söyledi:

KORONAVİRÜS SÜRECİ

“Bu süreci çok çok rahat atlattım. Aşının faydası çok oldu. 2 Sinovac, 3 de Biontech oldum. Bu aşıların tesiriyle rahat bir şekilde, kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. 4-5 gün içerisinde negatife döndük. Bugün de cumayla birlikte halkımla bütünleşeyim istedim. Pazartesi Birleşik Arap Emirlikleri’ne seyahatim olacak. Bu süreç içerisinde ne kırgınlık, ne yorgunluk, ne bitkinlik olmadığı gibi evimde çalışmalarını aynı şekilde yürüttüm. Ankara’da arkadaşlarımla olamadım ama sürekli video konferansla irtibatı sürdürdük.”

EMİNE ERDOĞAN’IN DURUMU

“O benden bir gün sonra başladı. Henüz atlatamadı. Tüm tedbirlere devam ediyor. Rahatsızlığı pazartesi gününe kadar dua ediyorum atlatır. Seyahatte benle olması lazım. Rabbim şifalar versin.”

KORONAVİRÜS DÖNEMİNDE ÇALIŞMALAR

“Ankara’dan gelen notları inceliyorum. Görüşme yaptığım ülkelerin liderleri ile ilgili notlar, o ülkelerle gelen notlar. Rusya-Ukrayna krizi var. Bununla ilgili attığımız adımlar var. Ukrayna ziyaretimden sonra Türkiye’yi takip eden ülkeler var. Bu görüşmeleri de yürütmüş olduk. Libya’da gelişmeler var orayı takip ediyoruz. Azerbaycan ile gelişmeler olumlu istikamette gidiyor. Gerek Avrupa, gerek ABD’yi takip ediyoruz. Diğer taraftan muhalefetin spekülatif elektrik ve doğalgaz gayretlerini de boşa çıkarmak gerekiyor. Muhalefetin yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Batıda elektrik, doğalgaz fiyatları nerelerde, bizdeyse şu anda vatandaşımızı çok daha rahatlatabilmek için her türlü gayreti uyguladık, her türlü indirimi uyguladık. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz”.

HABERLER  Açar’dan güzel haber
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.