enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Urfa’da Kesinleşmiş hapis cezası bulunanlar yakalandı!

Urfa’da Kesinleşmiş hapis cezası bulunanlar yakalandı!

Urfa’da Kesinleşmiş hapis cezası bulunanlar yakalandı!
21.02.2022 16:35
0
A+
A-

Şanlıurfa’da “istismar, hırsızlık, dolandırıcılık” gibi suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunanlar yakalanarak cezaevine gönderildi.


İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde suça karışanlara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar ile İnfaz Büro Amirliği ekipleri kentte yeni bir başarılı çalışmaya imza attı. Ekipler “hırsızlık”, “dolandırıcılık”, “cinsel istismar” gibi suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişiyi yakaladı.

Ekiplerin çalışmasında, 5 ayrı dosyandan 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, cinsel istismar suçundan 8 yıl 6’şar ay hapis cezası bulunan 2 kişi, 4 ayrı hırsızlık dosyasından 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunun bir kadın ile dolandırıcılık suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.

Ekipler ayrıca aile içi şiddet nedeniyle alınan koruma kararını ihlal ettiği için hakkında tutuklama kararı bulunan bir kişiyi de yakaladı.

Yakalanan şahıslar Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şahıslar, alınan sağlık raporu sonrası çıkarıldıkları adli makamların ardından cezaevine gönderildi.

HABERLER  Şanlıurfa'da Motosikletler çarpıştı: 1 yaralı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.