enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5104
EURO
34,9320
ALTIN
2.437,02
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Canpolat’tan Miraç Kandili mesajı

Canpolat’tan Miraç Kandili mesajı

Canpolat’tan Miraç Kandili mesajı
27.02.2022 11:54
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutladı.


Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Canpolat, mesajında, şu ifadeleri kullandı:

“Müminlerin, Yüce Allah’a karşılığını umarak, merhamet ve mağfiret talebini sundukları en istisnai zamanlardan biri de Miraç Kandili’ni ifa ettiği bu mübarek gündür. Miraç gecesi, fizik ötesi alemden Hz. Muhammed’in şahsında tüm İslam alemine namazın hediye edildiği gecedir. Kandil aydınlatma aracı ise, Miraç da kalbimizi ve zihnimizi, kulluk görevimizi yerine getirmemizle berraklaşıp aydınlatan Yüce Allah’ın hediyesidir. İslam aleminin yekvücut halinde secdeye gittiği bu müstesna günde, yapılacak bütün ibadetlerin ve duaların kabulünü, Yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle, Haliliye Belediyesi olarak, Müslümanların arzuhalini en ali makam olan namazla Allah’a sunduğu bu gecenin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını dilerim. Miraç Kandilimiz mübarek olsun”.

HABERLER  HALİLİYE 585 BİN MASKEYİ HALKA ULAŞTIRDI, HEDEF 1 MİLYON
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.