enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5555
EURO
34,8891
ALTIN
2.431,20
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
33°C

Urfa’daki korkunç olayda yeni gelişme!

Urfa’daki korkunç olayda yeni gelişme!

Urfa’daki korkunç olayda yeni gelişme!
28.02.2022 21:15
0
A+
A-

Karaköprü’de madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç annesini ve babasını vurdu. Anne hayatını kaybederken, ağır yaralı babadan da bu akşam acı haber geldi.


Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi Akpıyar Mahallesi 404.Sokak’ta 4 gün önce yaşanan korkunç olayda üzücü gelişme yaşandı.

Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen İbrahim Halil Badıllı, ailesiyle yaşadığı tartışma sonrası 76 yaşındaki annesi Hanife Badıllı ve 81 yaşındaki babası Emin Badıllı’yı silahla vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptığı kontrollerde anne Hanife Badılı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Baba Emin Badılı ise ambulansla hastaneye götürüldü. Baba Emin Badıllı’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Baba Badıllı da bu akşam yaşam savaşına yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Anne ve baba katili olan zanlı ise evinin bodrum katında yakalanmıştı. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

HABERLER  Urfa'da AVM'de bıçaklı kavga!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.