enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4317
EURO
34,7477
ALTIN
2.441,58
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Urfa’da işçi ücretleri belli oldu

Urfa’da işçi ücretleri belli oldu

Urfa’da işçi ücretleri belli oldu
01.03.2022 15:49
0
A+
A-

Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu tarafından 2022 yılı işçi ücretleri açıklandı.


Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hikmet İpar başkanlığında Şanlıurfa Ziraat Odası’nda toplantı gerçekleştirildi. İlçe başkanlarının katılım sağladığı toplantı ile Şanlıurfa il sınırları içinde 2022 yılı işçi ücretleri belirlendi. Alınan karara göre, işçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücretin brüt miktarı üzerinden hesaplanarak aracı ve elçilik ücreti dahil 170 TL olarak açıklandı.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Delil, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Ceylanpınar Ziraat Odası Başkanı Sinan Keskin, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, Harran Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz, Suruç Ziraat Odası Başkanı Ayhan Kılıç, Birecik Ziraat Odası Başkanı Hasan Gören, Bozova Ziraat Odası Başkanı Fuat Almas ve Siverek Ziraat Odası Meclis Başkanı Adnan Polatoğlu katıldı.

EYYÜPOĞLU: TÜM KOŞULLARI GÖZ ÖNÜNDE TUTUK

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, çiftçilerin, işçilerin ve tarım sektörde emek veren herkesin hayırlı bir sezon geçirmesi temennisinde bulunarak, şunları söyledi:

“Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ile yaptığımız toplantı neticesinde 2022 yılı işçi ücretlerini belirledik. Aracı ve elçilik ücreti dahil 170 TL olarak karara vardık. Bu fiyatları belirlerken öncelikle asgari ücretin artışını, enflasyon verilerini, işvereni ve zorlu şartlarda çalışan işçilerin emeklerini göz önünde bulundurduk. Tarım camiasına ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

“İŞVEREN İŞÇİLERE SAHİP ÇIKSIN”

İşveren ve işçilerde seslenen Başkan Ahmet Eyyüpoğlu, “İşverenlerimiz işçilere sahip çıksınlar. Emek veren işçilerimizi mağdur etmesinler. İşçilerimizde işlerini layıkıyla yerine getirmelerini rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çiftçilerimize, işverenlerimize, işçilerimize ve tarım sektörüne emek veren herkese hayırlı, kazançlı ve bereketli bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Siverek'te koronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.