enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,7884
ALTIN
2.425,52
BIST
9.721,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Şanlıurfa’da Gazeteciler AK Parti İl Başkanı Kırıkçı ile bir araya geldi

Şanlıurfa’da Gazeteciler AK Parti İl Başkanı Kırıkçı ile bir araya geldi

Şanlıurfa’da Gazeteciler AK Parti İl Başkanı Kırıkçı ile bir araya geldi
08.03.2022 06:59
0
A+
A-

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği sohbet toplantıları çerçevesinde Gazeteciler ;  AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı  ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği’nin sohbet toplantısına; Yenişafak, Milat, Diriliş Postası Şanlıurfa Temsilcisi ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler,  Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Medyaurfa  Yayın grubu Sahibi Sedat Atilla, Güneydoğu Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bayuk,  NTV ve TRT Şanlıurfa Temsilcisi Kadir Çelikcan, DHA Şanlıurfa Muhabiri Ömer Şulul, Medyaurfa  Yayın grubu Genel Yayın Yönetmeni Nedim Atilla,  Güneydoğu Televizyonu Müdürü Edip Baylan, Medyaurfa  Yayın Grubu Haber Müdürü Serhat Atilla,Yeniasya Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Nihat Çiçek ve üyemiz Ahmet Zeki Güler katıldı. Sohbet toplantısına bazı AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri de  katıldı.

Sohbet toplantısında; Şanlıurfa’nın sorunları, Türkiye ve Şanlıurfa gündemi konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Gazetecilerin sorularını da cevapladı.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler yaptığı açıklamada; Derneğimizin düzenlediği bu haftaki sohbet toplantısına AK Parti İl Başkanı Sn.Abdurrahman Kırıkçı katıldı.Kendilerine katılımından dolayı teşekkür ediyorum.

Derneğimiz Yönetim Kurulu üyeleri ile düzenlediğimiz sohbet toplantılarına Şanlıurfa’nın yetkililerini davet ediyoruz. Bu toplantılarda; vatandaşlarımızın yönetim kurulu ve üyelerimize  ilettiği sorunları haberleştirerek çözümü için vatandaş ile yetkililer arasında köprü görevi görüyoruz. Bu toplantılara katılan yetkililere de ayrıca halkın ve Şanlıurfa’nın sorunlarını çözümü için iletiyoruz. dedi.

HABERLER  Fatih Erbakan: 'Askıda vekil’ uygulaması milletin iradesini yok saymaktır!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.