enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Sanıklar arasında Urfa’da görevden alınan beyin cerrahı da var

Sanıklar arasında Urfa’da görevden alınan beyin cerrahı da var

Sanıklar arasında Urfa’da görevden alınan beyin cerrahı da var
15.03.2022 20:41
0
A+
A-

Telegram’da gruplar oluşturarak çocukların müstehcen görüntülerini satan ya da satın alan 33 kişi hakkında iddianame hazırlandı.

Sanıklar arasında Şanlıurfa’da görevden alınan bir beyin cerrahı da bulunuyor.
Telegram’da gruplar oluşturarak çocukların müstehcen görüntülerini satan ya da satın alan 33 kişi hakkında iddianame hazırlandı. Çete üyelerinin 2 yıl ile 10 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılması istendi. Sanıklar arasında Şanlıurfa’da görev yapan ve çalışma arkadaşlarının etek altı görüntülerini çeken bir beyin cerrahı da bulunuyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Telegram’da ‘Kuralsız çetesi’ ve ‘MORP’ isimli gruplarda çocukların cinsel içerikli görüntülerin paylaşıldığı, ‘Batuhan’, ‘Pedofili beyim’ ve ‘Artemis’ rumuzlu hesapların ‘@pedofilibey ve @varimdiyor çp kanal’ rumuzlu hesaplarla bağlantılı olduğu belirtildi. Twitter’da çocuğun cinsel istismarı, dini değerleri aşağılayıcı ve devlet büyüklerine hakaret (Gazi Mustafa Kemal Atatürk) içerikli müstehcen mesaj paylaştığı bildirilen ‘cCcyazarcCc’ rumuzlu hesap ile Telegram’da para karşılığı çocuğun cinsel istismarı içerikli müstehcen görüntüler sattığını bildiren ‘Batuhan’ rumuzlu hesabın Halil K. tarafından kullandığı kaydedildi. Halil K.’nin telefonunda yapılan incelemede, çocuğun cinsel istismarı içerikli çok sayıda müstehcen fotoğraf ve video dosyası ile mesaj kayıtlarının tespit edildiği belirtildi.

HABERLER  Suruç'un yarış atları bölge ekonomisine katkı sağlıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.