enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Akaryakıtta indirim yolda!

Akaryakıtta indirim yolda!

Akaryakıtta indirim yolda!
16.03.2022 13:48
0
A+
A-

Sektör kaynakları akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi miktarını verdi. İşte benzin ve motorin fiyatı için indirim miktarı…


Akaryakıt fiyatları için ikinci indirim bu sabah itibariyle geçerli olmaya başladı. Rusya-Ukrayna çatışması sonrası fırlayan brent petrol fiyatları 130 doları aşmıştı. Görüşmelerin devam etmesiyle petrol fiyatı geri çekilince akaryakıt fiyatları için indirimler söz konusu oldu. Sektör kaynakları üçüncü indirim için tarih verdi.

Sektör kaynakları akaryakıt fiyatları için bu gece yarısından itibaren bir kez daha indirim geleceğini söylüyor. İndirim beklentisi ise brent petrol fiyatının sert düşüşüne devam etmesiyle oluştu.

AKARYAKIT FİYATLARI İÇİN ÜÇÜNCÜ KEZ DEV İNDİRİM

Akaryakıt fiyatları bu geceden geçerli olmak üzere indirim görecek. Motorin fiyatı 1 lira, benzin fiyatı 65 kuruş civarı indirim bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarında indirim ve zamlar o günkü verilere göre kesin olarak belirleniyor.

EPGİS AÇIKLAMA YAPMAYI BIRAKTI

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) EPDK ile arasında yaşadığı tartışma sonrası pazartesi gününden itibaren akaryakıt fiyatları üzerine açıklama yapmayı bıraktı.

HABERLER  Şanlıurfa'da hobi olarak başladığı hindi yetiştiriciliğinde ilerleyen genç girişimci taleplere yetişemiyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.