enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5383
EURO
34,9001
ALTIN
2.427,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Çok Bulutlu
32°C

CHP Şanlıurfa İl Örgütü: Muharrem Aksan olayının takipçisiyiz!

CHP Şanlıurfa İl Örgütü: Muharrem Aksan olayının takipçisiyiz!

CHP Şanlıurfa İl Örgütü: Muharrem Aksan olayının takipçisiyiz!
29.03.2022 22:32
0
A+
A-

CHP Şanlıurfa İl Örgütü, Eyyübiye ilçesinde cansız bedeni bulunan 16 yaşındaki Muharrem Aksan’ın şüpheli ölümünde bir ihmalin söz konusu olduğunu ileri sürerek sürecin takipçisi olacaklarını bildirdi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, Eyyübiye ilçesine bağlı Çalışkanlar köyünde geçtiğimiz günlerde cansız bedeni bulunan Muharrem Aksan’ın şüpheli ölümüyle ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Sekreteri Avukat Ronayi Paydaş, ölümü şüpheli bulunan Muharrem Aksan olayının takipçisi olacaklarını kaydetti.

PAYDAŞ: AÇIKÇA BİR İHMAL SÖZ KONUSU
Paydaş, partinin il teşkilatı olarak sürecin takipçisi olacaklarını belirten Paydaş, şunları söyledi:

“Yaşanan bu menfur olaydan sonra bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada çıkan haberler aklımıza korkunç sorular da getirmektedir. Muharrem Aksan hedef gözetilerek mi öldürüldü, yoksa alanda terk edilen patlayıcı maddeler sebebiyle mi öldü?

Şanlıurfa Valiliği’nin atış taliminin saat 15:08’de sona erdiğinden bahsetmiş ise de bölge halkı silah seslerinin saat 18:00’e kadar devam ettiğini ve silah seslerinin geldiğini belirtmişlerdir.

Zira atış alanı terk edilmeden önce de gerekli güvenlik önlemleri kapsamında genel temizliğin yapılması da gerekmekteydi. Otopsi raporuna göre vücutta metal parçaları bulunduğuna göre yaşanan olayda açıkça bir ihmal söz konusudur. İlgili ihmali davranışları gösterenler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılıp adalet karşısına çıkartılması tüm toplumun talebidir. CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Hukuk Komisyonumuz sürecin takipçisi olacaktır. Dünyada, ülkemizde ve coğrafyamızda hiçbir ölümü kabul etmediğimizi belirtiyor ve altını çiziyoruz”.

HABERLER  Karaköprü’de bir caminin daha temeli atıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.