enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
33°C

Başkan Ekinci başkent Ankara’da destek arayışında!

Başkan Ekinci başkent Ankara’da destek arayışında!

Başkan Ekinci başkent Ankara’da destek arayışında!
01.04.2022 18:00
0
A+
A-

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği başkent Ankara’da ilçede yapılması planlanan projeler için destek arayışını sürdürüyor.


Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede yapılması planlanan projeler için başkent Ankara’da destek arayışlarını sürdürüyor.

Başkan Salih Ekinci, TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve ilçe belediye başkanları ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu TBMM’de ziyaret etti. Ekinci, ilçede yapılacak olan yeni yatırımlar hakkında Bakan Kasapoğlu’na taleplerini iletti.

Bakan Kasapoğlu’ndan destek sözü alan Başkan Ekinci, “İlçemize Bakanımızın destekleri ile çok yakında yeni tesisler kazandırarak, genç kardeşlerimizin hizmetine sunacağız” ifadesini kullandı.

Geleceğin teminatı olan gençlere dün olduğu gibi bugün de yarın da destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ekinci, nazik kabullerinden ve kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden ötürü Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Milletvekili Dr. Halil Özcan’a teşekkür etti.

Başkentte destek turlarına devam eden Başkan Ekinci, yeni yılla birlikte yapılması planlanan ve hedeflenen projelerlerle ilçenin hizmette çağ atlayacağını kaydetti.

HABERLER  Karizma Show 24 Mayıs’ta Şanlıurfa’da
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.