enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5575
EURO
34,8784
ALTIN
2.436,85
BIST
9.708,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Canpolat: Ramazan başkasına el uzatmaktır

Canpolat: Ramazan başkasına el uzatmaktır

Canpolat: Ramazan başkasına el uzatmaktır
01.04.2022 12:12
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Her yıl Allah’ın rahmetini umarak geçirdiğimiz Ramazan ayının bir yenisine daha ulaşmış bulunmaktayız” ifadesini kullandı.


Başkan Canpolat, Ramazan ayının huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ettiği mesajında, şunları kaydetti:

“Her yıl Allah’ın rahmetini umarak geçirdiğimiz Ramazan ayının bir yenisine daha ulaşmış bulunmaktayız. İnananlar için manevi hazzın, her türlü bedeni ihtiyaçtan daha ulvi olduğunun idrak edildiği Ramazan ayının, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. İhtirasları peşinde koşarken nerde duracağını bilmeyenlere durup düşünebilmeleri için hayatının yıllık bölümlerine konulmuş bir zaman durağıdır, Ramazan. Açlığın, yokluğun, yoksulluğun idrakine varıp gereğini, eyleme dönüştürmektir.

İman etmekle kalmayıp salih amellerle ömrüne en güzel şekilde vefa göstermektir. Elinden geldiğini ardına bırakmamaktır Ramazan. Bu vesileyle, Haliliye Belediyesi olarak gönülleri inşa etmekle birlikte, kapısı çalınmaya muhtaç kıymetli vatandaşlarımızı da çalışma azmimizi artırarak gözetleyeceğimizi buradan belirtmek isterim. Ramazan ayı, sadece yemek içmekten ve arzulardan kesilmek değildir. Aynı zamanda, öfkesine ve nefsine karşı mücahede etmek, Müslüman kardeşine müşahede etmek, sulh ve selamet içerisinde güzelliklerin oldukça yaşanmasına müsaade etmektir.

Bu duygularla, orucun tutulduğu en güzel şehirlerden biri olan Şanlıurfa’da, Ramazan ayının huzur, barış, sağlık ve afiyet getirmesini diler, başta hemşerilerim olmak üzere bütün İslam âleminin Ramazan ayının hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Ramazan, başkasına el uzatmanın zamanıdır. Hayırlı ve bereketli Ramazanlar olsun”.

HABERLER  Şanlıurfa'da Yatak odasındaki gizli bölmede yakalanan FETÖ firarisi kadın tutuklandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.