enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

İftar sonrası Urfalıların adresi Ramazan Sokağı oldu

İftar sonrası Urfalıların adresi Ramazan Sokağı oldu

İftar sonrası Urfalıların adresi Ramazan Sokağı oldu
03.04.2022 08:56
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Haleplibahçe bölgesinde kurduğu ve açılışını Başkan Beyazgül’ün yaptığı Ramazan Sokağı, birbirinden farklı etkinliklerle vatandaşlara ev sahipliği yapıyor.

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla ilk oruçlar tutuldu, ilk iftarlar yapıldı. Şanlıurfalılar Ramazan coşkusunu ise Ramazan Sokağı’nda yaşadı. 

Tarihi Balıklıgöl Havzasında bulunan Haleplibahçe bölgesinde Büyükşehir Belediyesi’nce kurulan sokağının açılışı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından yapıldı. 

Ramazan Ayı’nın dostluk, kardeşlik birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Ramazan Sokağı’na gelecek vatandaşların alışverişlerini yapabilecekleri gibi etkinliklerle de eğlenebileceklerini söyledi.

Çocuklar ve gençler için de birbirinden farklı etkinliğin yer aldığı Ramazan Sokağı etkinlikleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken Şanlıurfalılar ilahi konseri ile Ramazan Ayı’nın maneviyatını yaşadı. Vatandaşlar, Ramazan Sokağı’nda eski ramazanları hatırladıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ramazan Sokağı yarın akşam da bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Saatler 21:30’u gösterdiğinde Teravih Namazının hemen ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf ve Ney Grubu konseri alanı dolduran vatandaşlara duygu yüklü anlar yaşatacak.

HABERLER  Şanlıurfa Valisi Erin'in Amcası Malatya'da Vefat Etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.