enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5542
EURO
34,9068
ALTIN
2.429,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Çok Bulutlu
32°C

Eyyübiye’de taşlı sopalı kavga edenleri Vali Erin barıştırdı

Eyyübiye’de taşlı sopalı kavga edenleri Vali Erin barıştırdı

Eyyübiye’de taşlı sopalı kavga edenleri Vali Erin barıştırdı
04.04.2022 14:55
0
A+
A-

Eyyübiye’de dün 14 kişinin yaralandığı kavganın ardından husumetli iki aile fertleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından barıştırıldı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesinde dün akşamüzeri aralarında husumet bulunan birbirine akraba iki aile fırın önünde tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma iki aile yakınlarının katılmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü.

Yolu trafiğe kapatarak birbirine taş ve sopalar ile saldıran kalabalık, ihbarla gelen ekiplerin zırhlı araçtan biber gazı ve tazyikli su ile yaptığı müdahale ile uzaklaştırıldı.

Kavgada yaralanan 14 kişi ambulanslarla ve sivil araçlarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Balıklıgöl Devlet Hastanesine ve Harran Üniversitesi Hastanesine götürüldü. Yaralılar yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

VALİ ERİN BARIŞTIRDI

Kavga sonrası beraberinde protokol üyeleriyle mahalleye giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, husumetli ailelerle bir araya geldi. Ramazan ayı dolayısıyla sükunet çağrısında bulunan Vali Erin, daha sonra aileleri barışmaya ikna etti. Barışa ikna olunmasının ardından aileler birlikte dua ederek husumeti sonlandırdıklarını ilan etti.

HABERLER  Şanlıurfa'da boşanma aşamasındaki kadın, Eşinin silahlı saldırısına uğradı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.