enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Türkiye gündemine taşınan “#UrfadaMandalVar” etiketine binlerce kişiden destek!,

Türkiye gündemine taşınan “#UrfadaMandalVar” etiketine binlerce kişiden destek!,

Türkiye gündemine taşınan “#UrfadaMandalVar” etiketine binlerce kişiden destek!,
05.04.2022 09:23
0
A+
A-

Dün HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan tarafından yapılan “çöp kokusuna mandallı tepki” eylemi yerel ve ulusal basına geniş yer bulurken, Twitter’dan da açtıkları “#UrfadaMandalVar” etiketi gündemin ilk sırasına çıkarak 10 binden fazla tweet atıldı.

HÜDA PAR Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Başkanlığı önünde “Çöp kokusuna mandallı tepki” eylemi düzenlenmiş, belediyeden çöp kokusuna karşı önlem alınması talep edilmişti. Sosyal medyadan da tepkilerini dile getiren Urfalılar, #UrfadaMandalVar etiketiyle paylaşımda bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin çöp sorununa çözüm bulması gerektiğini vurgulayan Eyyübiye mahallesi sakinleri de HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘mandallı eylemle’ tepkilerini dile getirmişti. Sosyal medyadan da #UrfadaMandalVar etiketiyle seslerini duyurmaya çalışan Eyyübiyeliler çöp sorununun ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirtti.

9 saatten fazla gündemdeki yerini koruyan etikete, yerel basın mensuplarının da güçlü bir destek geldi. İşte o tweetlerden bazıları;

“HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan vatandaşın sesi oldu”

Emine Albayrak: “HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, tarım işçileri sorununda olduğu gibi, bu kez de Eyyübiye’deki çöp toplama alanından gelen koku nedeniyle rahatsız olan vatandaşın sesi oldu. Eyyübiye’nin çöp sorunu Türkiye gündeminde.”

Rıdvan Ortakaya: “Bu eylem şu an Türkiye gündeminde. Muhalif olan tüm partiler buna benzer eylemler yaparsa birçok sorunun çözüleceğini düşünüyorum.”

Mehmet Halhalli: “#UrfadaMandalVar çalışması ile Eyyübiye’nin önemli bir sorunu Türkiye gündemine oturdu.”

“Umarız çözüme kavuşur”

Fatma Kırmızı: “Bir tepki onbinleri ayağa kaldırır. Eyyübiye’nin çöp kokusu mandal eylemi ile Türkiye gündemine oturdu.. Umarız çözüme kavuşur”

Mehmet Yetim: “Şanlıurfa’nın farklı sorunlarına hiçbir zaman sessiz kalmayarak çözüm önerilerinde bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve beraberindekiler bu defa da burunlarına mandal takarak Eyyübiye ilçesindeki çöp kokusuna dikkat çektiler. #UrfadaMandalVar Hastag ise TT oldu.”

HABERLER  Türkiye'de 27 bin 688 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 231 kişi yaşamını yitirdi

“Mandallı eylem Türkiye gündeminde”

Esma Albayrak: “HÜDA-PAR İl Başkanı Emin Özaslan ve teşkilat üyeleri, Eyyübiye’de çöp toplama alanından gelen kötü kokulara yönelik yaptığı mandallı eylem Türkiye gündeminde.”

Ramazan Casuk: “Biliyor muydunuz? Mandalın en pahalı olduğu il Şanlıurfa! Peki, nedenini biliyor musunuz? Kentte çöp katı atık tesisi olmadığı için merkeze 5 km yakınındaki arsaya dökülüyor tüm pislikler. Yazın kokudan durulmayan Eyyübiye ilçesindeki vatandaşlar mandal takıyor.”

“Keşke Urfa vekilleri de arada kentin sorunlarına baksa”

Mustafa Payık: “HÜDA-PAR İl Başkanı Emin Özaslan’ın başlattığı kampanya Türkiye gündemine girdi. Tebrikler. Keşke Urfa vekilleri de arada kentin sorunlarına baksa…”

Halil Kaya: Eyyübiye ilçemizdeki Büyükşehir belediyesine bağlı katı atık tesisi ve çöp kokusuna çözüm olması için HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı #UrfadaMandalVar etiketi ile Destek olabilirsiniz havalar ısınıyor, vatandaşlar ciddi anlamda mağdur.”

“Keşke Urfa’nın vekilleri de biraz şehrin sorunlarıyla ilgilense”

Hüseyin Kurt: “Bu konuyu Eyyübiye sakinlerine sorsanız, kokuya alıştıkları için farkında bile olmayacaklar belki de. Emin Özaslan Bey’i tebrik ederim, keşke Urfa’nın vekilleri de biraz şehrin sorunlarıyla ilgilense.”

Doktor Şeyhmus Göz: “Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde amatör bir futbol karşılaşmasını izlemeye çalışırken çöp kokusundan dolayı maçı böyle izlemiştim ve maçı bitiremeden çıkmıştık…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.