enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3697
EURO
35,0071
ALTIN
2.325,73
BIST
9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Fakıbaba’dan 11 Nisan mesajı: “Şanlıurfa bütün dünyaya örnek olan şehirdir”

Fakıbaba’dan 11 Nisan mesajı: “Şanlıurfa bütün dünyaya örnek olan şehirdir”

Fakıbaba’dan 11 Nisan mesajı: “Şanlıurfa bütün dünyaya örnek olan şehirdir”
10.04.2022 16:34
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.


Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı da olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba Şanlıurfa’nın kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

“Şanlıurfa kardeşliğin; Kürt’ün, Türk’ün, Arap’ın; Süryani’nin ve Müslüman’ın hep beraber kardeşçe yaşadığı, sadece Türkiye’ye değil bütün dünyaya örnek olan bir şehirdir” diyen Fakıbaba, “Büyük medeniyetlerin doğduğu Peygamberler şehrinde Şanlıurfa halkı topraklarını işgal eden düşmanlara karşı destansı bir mücadele örneği sergilemiştir” ifadesini kullandı.

Fakıbaba, birlik ve beraberliğin tek yumruk olduğu Kuvayi Milliye ruhu ile 11 Nisan 1920’de tarihe altın harflerle yazılan şanlı bir zaferin kazanıldığını kaydetti.

Ecdadın uğruna can verdiği vatanın dün olduğu gibi bugün de iç ve dış tehditlere maruz kaldığına dikkati çeken Fakıbaba, “En değerli hazinemiz olan vatan topraklarının her karışı, şehitlerimizin asil kanları ile sulanmıştır. Ülkesi için canı pahasına mücadele veren şehit ve gazilerimizin mirasına sahip çıkarak, birlik ve beraberliğimizi koruyacak, ecdadımızın bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatacağız” diye konuştu.

Vatanı, milleti ve kutsal değerleri uğruna ülkesini işgalci güçlere karşı canı pahasına savunan şehit ve gazileri rahmetle anan Fakıbaba, mesajını şu sözlerle sonlandırdı:

“Kahraman ecdadımızdan devraldığımız bu değerli mirası, aynı ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirmek ve Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak, tarihimize ve ecdadımıza karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Bu anlamlı gün dolayısıyla tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Bu vesile ile Şanlıurfalı hemşehrilerimizi bu milli günümüzde en içten duygularla tebrik ediyorum”.

HABERLER  36 yıl önce boşandığı eşinin tüm borcu üstüne yıkıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.