enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Akçakale’de yeşil ve sosyal alanlar artırılıyor

Akçakale’de yeşil ve sosyal alanlar artırılıyor

Akçakale’de yeşil ve sosyal alanlar artırılıyor
13.04.2022 12:12
0
A+
A-

Akçakale’de yeşil ve sosyal alanların artırılması için başlatılan park yapım hamlesi kapsamında 4’üncü park için çalışmalar başlandı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın yeşil ve sosyal alanların artırılması ilçede başlatılan park yapım hamlesi kapsamında 4’üncü park için çalışmalar başladı. Yenişehir Mahallesi’nde Filistin Parkı’nın yapımı için Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince toprak dolgu yapılıyor.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş da bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Karataş’a Mahalle Muhtarı Ahmet Toygar da eşlik etti.

BAŞKAN YARDIMCISI KARATAŞ: 2022 YILINDA BÜYÜK BİR HAMLE BAŞLATTIK

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Karataş, “Çocuklar ve büyüklerin beraber mutlulukla vakit geçirebilecekleri yaşanabilir, güzel alanlar oluşturma hedefiyle 2022 yılında büyük bir hamle başlattık. Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle koordinasyon içerisinde Yenişehir Mahallemizdeyiz. Filistin Parkı’mızda çalışmalarımıza ‘Ya Allah, bismillah’ diyerek başladık. Şuan gece ekibimizle saat 24.00’de kadar hiç durmadan, bıkmadan ve yılmadan çalışıyoruz. Akçakale’mize günde 3 vardiya şeklinde tüm personelimiz ile durmadan çalışacağız” dedi.

“PARKLARIMIZ HAYIRLI OLSUN”

Şuana kadar 3 parkın hizmete sunulduğunu toplamda 10 parkın yapılacağını dile getiren Karataş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yeşil alan hamlemize Turgut Özal Mahalle’mizde Aynel Arus Parkı’mız ile başladık. Fatih Sultan Mehmet Mahalle’mizde Mina Parkı ile devam ettik. Yenişehir Mahalle’mizde Kudüs Parkı’nı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Şuanda Filistin Parkı’ndayız. Parkımızda toprak dolgu çalışmasına gece vardiyası ile beraber devam ediyoruz.

Bu parkları inşa etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bir gün gelecek biz susacağız, yüzlerce yıl eserlerimiz konuşulacak. Akçakale’ye ne kadar hizmet etsek azdır. Sürekli sahadayız. Durmak yok, yola devam. Parklarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

HABERLER  Urfa'da Kuyumcular Çarşısı esnafından Başkan Beyazgül’e tepki

Muhtar Toygar da ise, “Yenişehir mahalle halkı adına teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 6-7 tane parkımız var. Akçakale Belediyesi gece-gündüz, durmadan millet için hak için çalışıyor” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.