enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5583
EURO
34,8869
ALTIN
2.429,72
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C

EGM’den promosyon açıklaması: Tüm personele her ay 300 TL

EGM’den promosyon açıklaması: Tüm personele her ay 300 TL

EGM’den promosyon açıklaması: Tüm personele her ay 300 TL
16.04.2022 09:16
0
A+
A-

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden (EGM), promosyon anlaşmaları ile ilgili yapılan açıklamada tüm emniyet personeline 300 TL ödeme yapılacağı belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya platformlarında yer alan, emniyet mensuplarının banka maaş promosyon anlaşmaları ile ilgili paylaşımları için açıklamada bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Genel Müdürlüğümüz ile Vakıfbank arasında 18 Mart 2022 tarihinde imzalanan yeni promosyon protokolüne göre, Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve 81 il teşkilatında görev yapan tüm personelin maaşlarına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacaktır. Ayrıca bu miktar, 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında arttırılacak ve sözleşme 5 yıl süreyle geçerli olacaktır. Bu durum, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile tüm teşkilata duyurulmuştur. Merkez ve il teşkilatlarımız, devam eden banka promosyon anlaşmaları sona erdikçe ek protokol ile yeni yapılan sözleşmeye dahil olacaklardır”

HABERLER  Şanlıurfa'da Yılbaşı çerezi almak bile zorlaştı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.