enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

TOKİ’nin indirim kampanyası bugün bitecek!

TOKİ’nin indirim kampanyası bugün bitecek!

TOKİ’nin indirim kampanyası bugün bitecek!
19.04.2022 08:22
0
A+
A-

TOKİ’nin, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik 22 Mart’ta başlattığı indirim kampanyası için bugün son gün. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25’ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) her yıl düzenlediği indirim kampanyası bugün sona eriyor. Kampanyadan, taksitleri en geç 2020 sonu itibarıyla başlayan konut ve iş yeri sahipleri yararlanabiliyor.

Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalanlar kampanyaya dahil olmayacak.

TOKİ’DEN YÜZDE 22 İNDİRİM

İndirim kampanyasından borcunun tamamını kapatmayacaklar da faydalanabiliyor.

Borcun en az yüzde 25’inin peşin ödenmesi durumunda da yüzde 22 indirim uygulanacak.

Kampanyaya katılacakların, başvuru tarihi itibarıyla o aya ait taksit ödemelerini yapmış olması gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu da olmamalı.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN

İsteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecek.

Kampanyaya başvurular bugün sona erecek

HABERLER  Borsa haftaya yükselişle başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.