enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Karaköprü’de Zabıta ekiplerinden Ramazan denetimi

Karaköprü’de Zabıta ekiplerinden Ramazan denetimi

Karaköprü’de Zabıta ekiplerinden Ramazan denetimi
20.04.2022 09:00
0
A+
A-

Karaköprü’de zabıta ekipleri Ramazan ayında yoğun faaliyet gösteren gıda işletmelerinde hijyen, fiyat, gramaj ve son kullanma tarihi denetimlerini sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında da denetim mesaisini sürdürüyor. Ekipler ilçedeki gıda satışı yapan işletmelerde özellikle hijyen konusunda sıkı denetimler gerçekleştiriyor.

Fırın, unlu mamül işletmeleri, market ve kasaplarda yapılan denetimlerde işletmenin temizliği, ürünlerin kalitesi ve son kullanma tarihleri ile ekmeklerin gramajları ön planda tutuldu. Ayrıca zabıta ekipleri marketlerde de depolara da bakarak stokçuluk yapılıp yapılmadığını kontrol etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, zabıta ekiplerinin vatandaş sağlığı için denetimlere devam ettiğini ifade ederek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayında zabıta ekiplerimiz rutin denetimlerini gerçekleştiriyor. Burada amacımız işletmelere sıkıntı çıkarmak değil hem onlar için hem de vatandaşlarımızın sağlığını gözeterek çalışıyoruz. Zaten ilçemizde genelde esnafımızın prosedürlere uygun hizmet verdiğini görüyoruz. Vatandaş sağlığıyla veya bütçesiyle oynayan işletmelere de tabi ki herhangi bir tolerans tanımadan yaptırım yapılmaktadır. Özverili bir şekilde hizmet veren tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum”. 

HABERLER  (Düzeltme) Şanlıurfa’da DEDAŞ ekipleri, mahalleye zırhlı araç ve TOMA’larla birlikte girdi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.