enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
ALTIN
2.324,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Başkan Beyazgül Göbeklitepe’de uzaylıları işaret etti

Başkan Beyazgül Göbeklitepe’de uzaylıları işaret etti

Başkan Beyazgül Göbeklitepe’de uzaylıları işaret etti
25.04.2022 08:40
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da 12 bin yıllık geçmişiyle, ‘Tarihin sıfır noktası’ olarak nitelendirilen Göbeklitepe’yi insan dışı varlıkların yapmış olabileceğini iddia etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milliyet Gazetesi yazarlarından Abdullah Karakuş’a Göbeklitepe’nin sırlarını  ve Urfa Adamı heykelini anlattı. Beyazgül ile Göbeklitepe’nin sırlarını aktardığı röportajında Göbeklitepe ve Urfa Adamı heykeline ilişkin şunları dile getirdi:

 “Balıklıgöl adamı. El durumuna baktığımız zaman Göbeklitepe’deki taşlarla bu iki elin birleştiği yerin parmaklarının oradaki figürlerle aynı olduğunu görüyoruz. O zaman bunun aynı çağda yaşamış olduğu kabul ediliyor. Ama burada bir gizem var. V yakayı görüyorsunuz. Bu V yaka nerelerde var başka? V yaka burayla ilgisi olmayan binlerce kilometre ötelerde farklı sanat eserlerinde de bunu görüyorsunuz. Ama ilginç olan nedir? İlk insanı biraz önce hayvan postu giymiş olarak görürken burada düzgün kıyafetli V yaka giymiş insan görüyoruz. Demek ki ilk insan bizim düşündüğümüz gibi hayvan kürkü giymiş insan değilmiş. Ya da başka bir şey var. Balıklıgöl adamı 12 bin yıllık. Bu insan olarak kabul ediliyor. Ama boyun kısmına baktığımız zaman yüzle aynı iniyor ve bel kısmıyla boyun kısmı aynı kalınlıkta. İnsan olmayabileceği akla geliyor. Mesela kollarının çok daha uzun olduğunu görüyoruz. Normal insanın kolu göbek kısmında olurken bu daha aşağıda birleşiyor. Eğer bizim ilk insanımız kürklere bürünmüş insansa bu kim? Bu nereden geldi? Ayrıca bu V yakanın benzeri Suriye’de ve Mısır’daki heykellerde bulunuyor. Gözler de aynı malzemeden yapılmış. Ancak orada gördüğümüz heykeller bir insan heykeli değil. Sanki farklı bir mekândan gelmişler. Yani akla uzaylıları getiriyor. Dünyada böyle bir varlık yok. Yakalar aynı ama suretleri ve vücut yapıları çok farklı”.

HABERLER  Halfeti’ye ilk kadın kaymakam  

Abdullah Karakuş’un Zeynel Abidin Beyazgül’ün görüşlerine yer verdiği yazısının tamamına ulaşmak için tıklayınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.