enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
ALTIN
2.282,24
BIST
9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da Kötü koku eylemi sonrası şirketten açıklama

Şanlıurfa’da Kötü koku eylemi sonrası şirketten açıklama

Şanlıurfa’da Kötü koku eylemi sonrası şirketten açıklama
26.04.2022 23:41
0
A+
A-

Eyyübiye’de çöp toplama merkezinden yayılan kokular nedeniyle yapılan eylem sonrası katı atık tesisi firması sağduyu ve anlayış çağrısında bulunarak sorunların çözümü için ekipman siparişinin tamamlandığı duyuruldu.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde Yenice Mahallesinde bulunan çöp toplama merkezinden gelen ve vatandaşları çileden çıkaran kökü kokular sonrası eylem yapıldı.

Geçtiğimiz gün yapılan eylemden Akabe TOKİ ile Akçakale çevre yolunda ateş yakan eylemciler yolu trafiğe kapattı. Söz konusu eylem sonrası firmadan açıklama geldi.

“EKİPMAN SİPARİŞLERİ TAMAMLANDI, SAHAYA SEVKİYATLARI BİTMEK ÜZERE”

Açıklama katı atık tesisinin Büyükşehir Belediyesi’nden kendi bünyelerine geçmesi için yasal işlemin başlatıldığını ve devir işlemlerinin yüzde 80 oranında tamamlandığını belirten BBF Enerji Elektrik Üretim Ticaret A.Ş. açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Geri kalan kurum devirleri hızla bitirilmek üzeredir. Devir süreci beklemeksizin halkımızın istek ve dilekleri doğrultusunda tüm teknik ekibimizle çalışmalar ara vermeksizin büyük bir ivedilikle devam etmektedir. En kısa süre içerisinde halkımızın beklentisi doğrultusunda çalışmalarımızı tamamlayıp söz konusu sorunların minimum seviyeye indirmek için tüm ekipman siparişleri tamamlanmış sahaya sevkiyatları bitmek üzeredir. 

‘SAĞDUYU VE ANLAYIŞINIZA SIĞINIYORUZ’

Bu geçen süre ve çalışmaların tamamlanmasına müteakip sorunların en kısa sürede giderilmesi için sevgili Şanlıurfa halkının sağduyu ve anlayışına sığınıyoruz. Çalışmalarımızın gece gündüz ayırt etmeden devam ettiğini kamuoyuna saygıyla bildiririz.”

HABERLER  Şanlıurfa’daki İzmir merkezli fabrikanın işçileri sahte evrakla işten çıkardığı iddia edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.