enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfaspor devlet koruması altındaki çocukları ağırladı

Şanlıurfaspor devlet koruması altındaki çocukları ağırladı

Şanlıurfaspor devlet koruması altındaki çocukları ağırladı
26.04.2022 09:36
0
A+
A-

Şanlıurfaspor sporcuları devlet koruması altındaki çocuklarla iftar yaptı.

Şanlıurfaspor tesislerinde düzenlenen iftar programına Şanlıurfaspor sporcuları, teknik ekip, yönetim Şanlıurfa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ve çocuklar katıldı.

Şanlıurfaspor kulübü, devlet koruması altındaki çocuklarla iftar programında buluştu. Kulüp Başkanı Emin Yetim ve tüm yönetim kurulunun katılım sağladığı iftarda kulüp otobüsleri ile alınan çocuklar tesislerde misafir edildi. İlk olarak tesisleri gezen ve kulüp hakkında bilgiler alan çocuklar daha sonra futbol topları ile ana antrenman sahasında maç gerçekleştirdi. Şanlıurfasporlu futbolcular ve yönetim kurulu ile kıya sıya bir maç çıkaran çocuklar, gönüllerince eğlenirken tesislerdeki mutluluk görüntüleri görülmeye değerdi.

Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim, şehrin tüm dinamiklerini Şanlıurfaspor ile buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Yetim, gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanıyacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Şanlıurfaspor bir futbol kulübünden ötesidir. Bu akşam da çok değerli misafirlerimiz oldu. Tüm çocuklarımıza ve yöneticilerimize katılımları için teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı ilerleyen süreçlerde maçlara da getirmeye devam ederek, onlara spor sevgisini aşılatacağız”

HABERLER  Şanlıurfaspor deplasmandan galibiyetle dönüyor!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.