enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da vatandaşlar İhtiyaçları sokaktan karşılandı!

Şanlıurfa’da vatandaşlar İhtiyaçları sokaktan karşılandı!

Şanlıurfa’da vatandaşlar İhtiyaçları sokaktan karşılandı!
04.05.2022 17:30
0
A+
A-

Ramazan Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Sebze ve Meyve Hali’nin kapalı olmasını fırsat bilen bazı satıcılar ŞUTİM civarında kamyonetlerle bazıları da yere indirdikleri kasalarla sebze meyve satışı yaparak, görüntü ve çevre kirliğine sebep oldu.

Ramazan Bayramı nedeniyle Şanlıurfa Sebze ve Meyve Hali 4 gündür kapalı.

Sebze ve meyve hailinin Arife ve Ramazan Bayramı süresince kapalı olması, vatandaşları ve satıcıları farklı çözüm yollarına itti. Bazı satıcılar bayram tatilinde sebze ve meyve hailinin kapalı olmasını fırsat bilerek,  Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yer alan Şanlıurfa Gıda ve Toptancılar Sitesi (ŞUTİM) etrafında kamyonetler ve yere indirdikleri kasalarla sebze ve meyve satışı yaptı. Vatandaşlarda sebze ve meyve halinin kapalı olması sebebiyle, bu satışlara yoğun ilgi gösterdi.

Satış yapılan alanlarda yerlere saçılan sebze ve meyvelerin oluşturduğu görüntü ve çevre kirliliğine sebep olurken, bu satışların yapılmasında yetkililerden izin alınıp, alınmadığı merak konusu oldu.

HABERLER  Şanlıurfa’yı Parsel Parsel Satıyorlar!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.