enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4494
EURO
35,0400
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Özyavuz: Annelerimizin değerini bilelim

Özyavuz: Annelerimizin değerini bilelim

Özyavuz: Annelerimizin değerini bilelim
08.05.2022 12:57
0
A+
A-

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 8 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayılmadı.

Özyavuz mesajında şu ifadeleri kullandı:

‘’Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını evlatlarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum. Bizleri bugünlere getiren annelerimiz en değerli hazinelerimizdir. Onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir.

Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir.  Ebeveyne saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin çok önemli bir görev olduğunun idraki içerisindeki annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu yüzden annelerimizi sadece yılın bir gününde değil her zaman hatırlamalı ve değerini bilmeliyiz. Bu vesile ile Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere, koşulsuz sevginin, karşılıksız fedakârlığın ve emsalsiz şefkatin timsali olan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum”.

HABERLER  Türkiye’de nadir görülen canlı Şanlıurfa’da görüntülendi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.