enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

HDP kongre çalışmalarına başladı

HDP kongre çalışmalarına başladı

HDP kongre çalışmalarına başladı
11.05.2022 11:28
0
A+
A-

HDP Şanlıurfa İl Teşkilatı, 4’üncü Olağan Kongre hazırlıklarını basın toplantısı ile duyurdu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa İl Teşkilatı, yapacakları 4’üncü Olağan Kongre çalışmalarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

HDP Şanlıurfa İl binasında düzenlenen toplantıya; HDP Urfa Milletvekilleri Ayşe Sürücü ve Ömer Öcalan’ın yanı sıra Urfa Barış Anneleri Meclisi ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan HDP Şanlıurfa İl Eş başkanı Ziya Çalışkan, halkı yapılacak olan kongreye davet etti. Çalışkan, “Partimiz her zaman siyasetteki kirliliğe, baskıya, işkenceye ve tecride karşı mücadelesini vermekte ve vermeye devam etmektedir. Kongremiz bu anlamda bu mücadelenin daha güçlü bir çıkış noktası olacaktır” ifadesini kullandı.

BULGA: BU KONGRE GEÇMİŞ KONGRELERDEN FARKLI OLACAK

HDP Parti Meclisi (PM) Üyesi Naif Bulga ise şunları kaydetti:

“Bu kongre geçmiş kongrelerden farklı olacak. Urfa’da çok farklı inanç kimlikleri ve etnik kimlikler yaşıyor. Bizler buna dayanarak bunu hem politik hem de örgütsel bir iddia ve hedef olarak ele alıyoruz. Burada yaşayan bütün halkları kapsayacak güçlü ve kapsayıcı bir yönetimi oluşturmak gibi bir iddiamız ve hedefimiz olacak. Bunu başardığımızda demokrasi ittifakımızı Urfa’da somutlaşmış tam tutmuş yönetimini de oluşturmuş olacağız. Urfa’da demokrasi ittifakının yönetimini oluşturacağız”.

HABERLER  Şanlıurfa’da AK Parti’den aday adayı olanların sayısı belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.