enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5170
EURO
34,5523
ALTIN
2.492,23
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Evi yanan ailenin ihtiyaçları giderildi

Evi yanan ailenin ihtiyaçları giderildi

Evi yanan ailenin ihtiyaçları giderildi
12.05.2022 09:05
0
A+
A-

İlçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam eden Viranşehir Belediyesi, daha önce tespit edilen mağdur ailelere yardımda bulundu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci, daha önce ziyaret ettiği ihtiyaç sahibi mağdur aileleri tekrar ziyaret ederek, Viranşehir Belediyesince yapılan yardımları ailelere ulaştırdı.

Belediye Başkanı eşi Sibel Ekinci, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik ile birlikte Yeni Mahalle 765. Sokakta evi yanan Yağmur ve Hürriyet Mahallesi 240.Sokakta ikamet eden Çelik ailelerini ziyaret ederek, Belediye tarafından yapılan ev tadilatı ve onarımın çalışmalarının ardından, perde, halı ve beyaz eşya yardımlarını ailelere teslim etti.

Daha önce ziyaret ettikleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara vakit kaybetmeden Viranşehir Belediyesince yapılan yardımları ailelere ulaştırdıklarını ve onların sorunları ile yakından ilgilendiklerini söyleyen Sibel Ekinci, yapılan yardımlardan dolayı Viranşehir Belediyesine teşekkür etti. Ekinci, ailelerle yakından ilgilenip, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Mağduriyetleri giderilen aileler ise, yapılan destek ve yardımlardan ötürü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik ise, Viranşehir Belediyesinin dün olduğu gibi, bugün ve yarın da hep ihtiyaç sahibi ve mağdur ailelerin yanında olacağını kaydetti.

HABERLER  Urfa'nın bir lezzeti daha tescillendi!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.