enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Davutoğlu Havaalanında Şanlıurfa’lılara Seslendi!

Davutoğlu Havaalanında Şanlıurfa’lılara Seslendi!

Davutoğlu Havaalanında Şanlıurfa’lılara Seslendi!
15.05.2022 12:48
0
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 13 ve 14 Mayıs tarihlerinde Adıyaman’da Bazı ziyaretler gerçekleştirmek için Adıyaman’a gelmişti. Adıyaman ziyaretleri sonrası Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu İstanbul’a geçmek için Adıyaman’dan Şanlıurfa Havaalanına geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu havaalanıda Şanlıurfa Teşkilatı ve çok sayıda seveni katıldı. Davutoğlu’nun uğurlama töreni miting havasında geçti. Davutoğlu coşkulu kalabalığı görünce Vip Önünde Halka seslendi.

Davutoğlu Havaalanın da Serok Ahmet Sloganlarıyla karşılandı. Havaalanında Gelecek Parti Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil ve teşkilatı da eşlik etti. Halka seslenen Davutoğlu Şöyle konuştu; Şanlıurfalılar, Şanlı Yiğitler, Şanlı Kardeşlerim Halil İbrahimin memleketinden hepinizi saygı ile selamlıyorum. Allah’ın rahmeti, bereketi, Mağfireti üzerinize olsun. Beni çok memnun ettiniz yorucu 2 günün ardından beni böyle coşku ile karşılamanız tüm yorgunluğumu aldı. İki günlük ziyaretimiz oldu Adıyaman’a geçen hafta da Mersin ve Antalya’daydık. Buraya gelirken çok yorgunduk emin olun siz tüm yorgunluğumu aldınız. Şanlıurfa Böyle bizi karşıladıysa bize yorulmak yakışmaz, bize durmak yakışmaz. Ayaklarımızı sağlam basacağız, gümbür gümbür geleceğiz. Biz Şanlıurfa’ya Güveniyoruz, Partiyi kurarken de İl Başkanımız Abdullah beye söyledim. Urfa En güvendiğimiz ilk üç il arasındadır. Bizde Urfa İle gurur duyuyoruz dedi.

Akabinde Halk Urfa Seninle Gurur Duyuyor ve Serok Ahmet sloganları attı. En sonda ise Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tüm teşkilatla hatıra fotoğrafı çekti.

 

HABERLER  Başkan Tüysüz “Bu yanlıştan dönün, ranta kurban etmeyin!”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.