enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Mustafa Karadağ güven tazeledi

Mustafa Karadağ güven tazeledi

Mustafa Karadağ güven tazeledi
16.05.2022 07:43
0
A+
A-

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Karadağ, yeniden oda başkanı seçildi.

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın dün gerçekleştirilen olağan genel kurulunda odanın yeni yönetimi belirlendi.

Mevcut Başkan Mustafa Karadağ ile Mehmet Emin Genç’in yarıştığı seçimde, Karadağ oda üyelerinin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Güven tazeleyen Başkan Karadağ, “Biz yine işimizi en iyi şekilde yapacağız. Çok verimli dönem geçirdik, bunu, bu dönemle taçlandıracağız. Mesleğimizi daha ileriye taşıyacağız. Küçük bir aileydik, büyüdük, meslektaşlarımız güzel işlerimizi gördü. Urfa güzel işlerimizi gördü, Türkiye güzel işlerimizi gördü. Büyükdük, bu güzel işlerimizle güzel davranışlarımızla herkese, her kesime örnek olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERLER  Şanlıurfa'da DEAŞ zanlıları adliyeye çıkarıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.