enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3371
EURO
35,2023
ALTIN
2.247,11
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Başkan Mehmet Kuş’tan 19 Mayıs mesajı

Başkan Mehmet Kuş’tan 19 Mayıs mesajı

Başkan Mehmet Kuş’tan 19 Mayıs mesajı
18.05.2022 15:33
0
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediyecilik hizmetlerinde en büyük önceliklerinin gençler olduğunu ifade ederek, “Gençlerimizle birlikte geleceğe yürüyoruz” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 Başkan Kuş yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Ulusal varlığımızın dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919 tarihi, Samsun’dan başlayan kutlu bir yürüyüşün başlangıcı ve nesilden nesile aktarılacak onurlu bir mücadelenin sembolüdür. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere ithaf ettiği bu önemli gün, ülkemizi istikbale taşıyan milletimizin aziz evlatları için bir ilham kaynağı ve gurur günüdür.

İstiklal ve Cumhuriyetimizi muhafaza ve müdafaa etmeyi birinci vazife olarak gören gençliğimizin, ülkemizin milli ve manevi değerlerine sımsıkı bağlı yetiştirilmesiyle birlikte medeniyet mirasımıza sahip çıkan, çağın ilerisinde bilgi, donanım ve tecrübeye sahip bireyler olarak yetiştirilmesi elzemdir.

Bu nedenle devletimizin her alanda yaptığı yatırımlarda olduğu gibi, Eyyübiye Belediyesi olarak bizler de belediyecilik hizmetlerinde en büyük önceliğimizi gençlere verdik, vermeye devam ediyoruz.

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimize katılan binlerce gencimiz, onlara yapılan yatırımın boşa gitmeyeceğini haykırırcasına büyük başarılara imza atarken, bizler de gençlerimizle birlikte geleceğe yürümenin heyecanını yaşıyoruz. 

Zengin medeniyet mirasımızı geleceğe taşıma gayretimizde en büyük gücümüzün, gençlerimiz olduğunu biliyor ve onlara inanıp, güveniyoruz.

Bu duygularla tüm milletimizin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal vatan toprağı için büyük fedakârlıklarda bulunan kahramanlarımızı ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”

HABERLER  Viranşehir’de her gün 300 aileye sıcak yemek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.