enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5836
EURO
34,6522
ALTIN
2.527,59
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Nevali Otel’in yeni müdürü basınla buluştu

Nevali Otel’in yeni müdürü basınla buluştu

Nevali Otel’in yeni müdürü basınla buluştu
19.05.2022 10:15
0
A+
A-

Şanlıurfa’da Nevali Otel’in yeni genel müdürü Ertuğrul Er kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tarih ve kültürün yanı sıra inanç turizmiyle de dikkatleri çeken Şanlıurfa’nın kent merkezindeki önemli konaklama noktalarından Nevali Otel’de kısa süre önce genel müdür değişikliği yaşandı. Otelin yeni genel müdürü farklı şehirlerde de otellerde yöneticilik yapan Ertuğrul Er oldu. Genel Müdür Er, kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Otelde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda konuşan Ertuğrul Er, Şanlıurfa’ya tekrar hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Turizm noktasında önemli bir potansiyel barındıran Şanlıurfa’da Nevali Otel’in konaklama olarak üstün bir hizmet verdiğine vurgu yapan Er,  “Şanlıurfa’ya tekrar dönmek nasip oldu. Nevali Otel’de tekrardan göreve başlıyoruz. Urfa’ya bir aşinalığımız var. Tekrar burada olmak, buraya hizmet edecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bölgeye, bölgenin dinamiklerine hakimiz” dedi.

ER: MİSAFİR AĞIRLAYACAK BÜYÜK ÇAPLI TESİSLERE İHTİYACIMIZ VAR

Şehrin ekonomik ve turizm potansiyelini geliştirirken, şehri tanıtmanın yanı sıra misafir altyapısının da hazırlaması gerektiğini vurgulayan Er, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bu şehrin tanıtımını sizin aracılığınızla yapıyoruz. Siz tanıtıyorsunuz bizim de buradan iyi bir hizmetle bunu pekiştirmemiz lazım.  Eğer ekonomik anlamda gelişeceksek, gelen misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayacak bu çaplı tesislere ihtiyacımız var. Şanlıurfa bu konuda bir ivme kazanıyor.”

“GÖBEKLİTEPE İLE BERABER ZİRVE YAPMIŞ DURUMDAYIZ”

Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunmasından dolayı kente gelen yabancı turistte azalma olduğuna dikkati çeken Er, şunları dile getirdi:

“2014’den bu bugüne Suriye sınırından dolayı yabancı turist alamasak da Göbeklitepe ile beraber zirve yapmış durumdayız. Hedef bu değil. İnşallah hasretini çektiğimiz yabancı turistlere de ulaşacağımızı düşünüyorum. Çünkü Şanlıurfa ve Mezopotamya bölgesi o kadar geniş ki her gün başka bir şeyle karşılaşıyoruz. Daha Göbeklitepe’nin tanıtımını yapamadan Karahantepe

HABERLER  Elazığ’da 4,9 büyüklüğündeki deprem Urfa'da da hissedildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.