enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Urfa Lisesi mezunları 15. kez buluştu

Urfa Lisesi mezunları 15. kez buluştu

Urfa Lisesi mezunları 15. kez buluştu
22.05.2022 15:05
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 15. Geleneksel Urfa Liseliler Buluşması Şanlıurfa Lisesi mezunlarını ve Urfa Lisesinde öğretmenlik yapmış olan isimleri bir araya getirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 15. Geleneksel Urfa Liseliler Buluşması Şanlıurfa Lisesi mezunlarını ve Urfa Lisesinde öğretmenlik yapmış olan isimleri bir araya getirdi.

Her Yıl Geleneksel Olarak Yapılan Geçtiğimiz Yıllarda Salgın Nedeniyle Ara Verilen Buluşma Balıklıgöl Bölgesinde Bulunan Hamarat Eller Yerleşkesinde Yapıldı.

15’incisi Düzenlenen Geleneksel Urfa Liseliler Buluşmasına Başkan Beyazgül’ün Yanı Sıra Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç, Şanlıurfa Lisesi Mezunları Dernek Başkanı İhsan Şenocak İle Çok Sayıda Öğretmen Ve Urfa Lisesi Mezunları Katıldı.

Geçmişin Yad Edildiği Geceye Katılanlarla Yakından İlgilenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Öğretmenler Ve Mezunlarla Sohbet Etti.

Başkan Beyazgül, “Bu Buluşmada En Güzel Özellik Birlikteliğin Sağlanmasıdır. O Günden Bugüne Saygı Ve Sevgiden Hiçbir Şeyin Kaybedilmemiş Olması Da Oldukça Önemlidir. Urfa Lisesinden Mezun Olanlar Şanlıurfa’nın Kültürünü Farklı Yerlerde Yaşasalar Da Unutmadıklarını Gördük. Çocuklarını Yetiştirirken De Yine Şanlıurfa’nın Kültürüne Göre Yetiştirdiklerini Gördük. Bu Durum Bizleri Ziyadesiyle Memnun Etmiştir” Diye Konuştu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal İse Konuşmasında Her Buluşmaya Katıldığını Bu Buluşmanın Gerçekleştirilmesinde Ev Sahipliği Yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç İse Gecede Yer Aldığı İçin Mutlu Olduğunu Belirterek Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.

Şanlıurfa Lisesi Mezunları Dernek Başkanı İhsan Şenocak Da Geceye Katılan Ve Kendilerini Yalnız Bırakmayan Herkese Teşekkür Ederek Urfa Lisesi’nin Kurulduğu Günden Bugüne Kadar Bu Buluşmaların Yapıldığını Ve Bundan Sonra Da Yapılmaya Devam Edileceğini İfade Etti.

HABERLER  Viranşehir Belediyesinin 2021 yılı bütçesi meclisten geçti

 Geceye Katılanlar Da Duygu Ve Düşüncelerini Aktararak Geçmişi Yâd Ettiklerini Söylediler. Ayrıca Geceye Katılanlara Şanlıurfa’ya Özgü Lolaz Dürümü, Halka Tatlısı Ve Meyan Şerbeti İkram Edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.