enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Urfa’dan ses yükselttiler: LGBT dernekleri kapanana kadar mücadele edeceğiz!

Urfa’dan ses yükselttiler: LGBT dernekleri kapanana kadar mücadele edeceğiz!

Urfa’dan ses yükselttiler: LGBT dernekleri kapanana kadar mücadele edeceğiz!
23.05.2022 06:02
0
A+
A-

Şanlıurfa’da üyeleriyle toplantıda bir araya gelen Mil Diyanet Sen yöneticileri “İstanbul Sözleşmesi nasıl iptal edilinceye kadar mücadele ettiysek LGBT dernekleri kapanana kadar da mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Şehir ziyaretleri kapsamında bugün Şanlıurfa’ya gelen Mil Diyanet Sen heyeti, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Ziyarete dair açıklamalarda bulunan sendika, kurulduğu günden bu yana masa başı sendikacılığı yerine saha sendikacılığı yaptıklarını, ahlak ve maneviyat ilkesiyle son zamanlarda manevi değerlerde erozyonu gündeme taşıyarak toplumsal farkındalık oluşturduklarını belirttiler. Yurt genelinde düzenledikleri ziyaretler kapsamında bu haftasonu da Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ya gelen Mil Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Mücahid Çelik, Genel Başka. Yardımcısı ve aynı zamanda Mil Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Celaleddin Gül ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu bir toplantı düzenledi. katıldı. Hem teşkilat çalışmalarının konuşulduğu hem de yapılacaklar konusunda istişarelerde bulunulan toplantıya Mil Diyanet-Sen Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Çapan ve üyeler katıldı. 


ÇELİK: URFA’DAN UMUTLUYUZ

Kuran tilavetinin ardından bir konuşmaya yapan Genel Başkan Çelik “Manevi ilkeli ve liyakatli bir sendikacılık için yola çıktık. Bunun için memur kardeşlerimizin vereceği destek çok önemli. Bu anlamda Şanlıurfa’dan umutluyuz” dedi.

GÜL: NESLİMİZ YOK OLMA TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA

Genel Başkan Yardımcısı Gül ise LGBT derneklerine değinerek “Toplumda yaşanan manevi tahribatın önüne geçmek, İstanbul sözleşmesi nasıl iptal edilinceye kadar mücadele ettiysek LGBT dernekleri kapanana kadar da mücadele edeceğiz, toplumun genleri ile oynanırken, neslimiz yok olma tehlikesiyle karşı karşıya iken baskılara ve tehditlere asla boyun eğmeyeceğiz” sözleriyle sadece bir sendika değil toplumsal sorumluluklarının farkında olan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile toplantı son buldu.

HABERLER  Elazığ'daki deprem Şanlıurfa’da da hissedildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.