enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Akçakale’ye doğal gaz geliyor

Akçakale’ye doğal gaz geliyor

Akçakale’ye doğal gaz geliyor
30.05.2022 15:03
0
A+
A-

Akçakale Belediyesi, ilçeye yapılması planlanan doğal gaz için temel atma töreni gerçekleştirdi.

Akçakale Belediyesi, doğal gaz temel atma töreni gerçekleştirdi.

Törene ev sahibi Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, partililer, meclis üyeleri, kanaat önderleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vekil Akay, “Çok kısa bir zamanda Akçakale’nin doğalgaza kavuşmasında emeği geçenlere şükranlarımı arz ediyorum. Medeniyetin 3 ayağı vardır. Yol, su, elektrik. Biz buna doğal gazı da kattık. Doğalgaz geldi, yolumuzu görüyorsunuz, su projemiz de inşallah en kısa sürede bitecek. Gerek ilçe başkanımız, gerek belediye başkanımız ve ben vekiliniz olarak Akçakale’yi hak ettiği yere getireceğiz. Emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere Tayyip’ Erdoğan hükümetine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ise yaptığı konuşmasında, “Gelecek yüzyılın Akçakale’sini oluşturacağız. Akçakale’nin anayolu tamam, aydınlatması tamam, çevre yolu tamam, TOKİ’si tamam, köylerin yüzde 80’i tamam ve bugün de medeniyetin simgelerinden doğalgaz tamam. İnşallah hanım kardeşlerimiz kasım ayında doğal gaza kavuşacak. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilimiz Ahmet Akay’a, AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Yıldık’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, AK Parti İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı’ya ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vekil Akay ve Belediye Başkanı Yalçınkaya iş makinasını kullanarak çalışmalardaki ilk kazmayı vurdu.

HABERLER  Suriyeliler yeni düzene alışıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.