enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5657
EURO
34,7157
ALTIN
2.488,97
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
30°C

Viranşehir Belediyesi’nden üniversiteye peyzaj çalışması

Viranşehir Belediyesi’nden üniversiteye peyzaj çalışması

Viranşehir Belediyesi’nden üniversiteye peyzaj çalışması
30.05.2022 15:59
0
A+
A-

Viranşehir Belediyesi, ilçe genelinde peyzaj düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Harran Üniversitesi Viranşehir Meslek Yüksekokulu (MYO) bahçesinde, ağaç dikme, budama, çimlendirme, yabani ot biçme, ilaçlama ve temizlik çalışması başlattı.

Birçok okul bahçesinde çevre ve peyzaj düzenleme çalışması gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Ekinci, “Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Bizlerde onların isteklerini yerine getirmek için buradayız. Eğitime verilen destek ülkemizin geleceğine verilmiş demektir. Bu konuda öğrencilerimizin, çocuklarımızın daha temiz ve iyi bir ortamda eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yeşil alanlara verdikleri öneme vurgu yapan Başkan Salih Ekinci, peyzaj düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarının ilçe genelinde sürdüğünü kaydetti.

HABERLER  Gençlere istihdam sağlayacak fabrika yükseliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.