enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Gençler Stand-Up gösterisinde eğlenceli anlar yaşadı

Gençler Stand-Up gösterisinde eğlenceli anlar yaşadı

Gençler Stand-Up gösterisinde eğlenceli anlar yaşadı
01.06.2022 14:18
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren genç sporcularla Sanat Yönetmeni Hasan Ocakoğlu’nun Stand-Up gösterisinde bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek kültür ve sanat faaliyetleri için gençlerin hizmetine sunulan Atatürk Bulvarındaki Şair Nabi Dijital Sinema salonu her gün farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Sanat ve Kültür faaliyetlerine önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Spor okulları ve Gençlik merkezlerine katılarak uluslararası spor aktivitelerinde derece alan gençlerle bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, genç sporcularla Şair Nabi Dijital Sinema salonunda sanat yönetmeni Hasan Ocakoğlu’nun hazırladığı Stand-Up gösterisini izledi.

Keyifli dakikaların yaşandığı buluşmada tiyatro sanatçısı Ocakoğlu anlattığı hikayelerle salonu dolduran gençleri gülmekten kırdı geçirdi.

“DİJİTAL SİNEMADA HER GÜN FARKLI ETKİNLİKLER VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞUYOR”

Beyazgül, ‘Şair Nabi Djital Sinema Salonunda her gün farklı filmleri gençlerimizle çocuklarımızla buluşturuyoruz. Tiyatro sanatçımız Hasan Ocakoğlu da gençlerimizle bu sahnede daha çok buluşacak. Burada bulunan gençlerimizin çoğu farklı branşlarda başarısını ve kendisini kanıtlamış gençlerdir. Darttan, Taekwondo’ya Güreş’ten Okçuluğa kadar farklı alanlarda başarı gösteren gençlerimizi tebrik ediyor, bol kitap okumalarını da istiyorum” diye konuştu.

Gösterinin ardından Yeni Tiyatro Dergisi tarafından 2. Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri kapsamında sanata katkı ödülüne layık görülen Beyazgül’e plaketi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Hasan Ocakoğlu tarafından takdim edildi.

HABERLER  Urfa'da zabıtadan gürültü kirliliğine geçit yok!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.