enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Mehmet Yalçınkaya çalışmalar hakkında bilgi aldı

Mehmet Yalçınkaya çalışmalar hakkında bilgi aldı

Mehmet Yalçınkaya çalışmalar hakkında bilgi aldı
01.06.2022 16:58
0
A+
A-

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, yapımı devam eden Filistin Parkı’nı yerinde inceledi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, beraberinde belediye başkan yardımcısı Halef Karataş ile birlikte Yenişehir Mahallesi’ne giderek parkta incelemelerde bulundu ve çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yalçınkaya, ilçeye millet bahçesi de kazandırılacağını belirterek “Mahallelerimizde park alanları açmak ve bunları da mahallelinin hizmetine sunmak üzere gayret gösteriyoruz. Bu sene itibari mahallelerde 50 dönüm yeşil alanı tamamladık. İnşallah önümüzdeki ayda Bolatlar’da 110 dönüm olan 60 yaşında ağaçların olduğu alanı millet bahçesi haline getireceğiz. İhalesini TOKİ yapacak. Akçakale bambaşka bir ilçe olacak. Bu gayretle çalışıyoruz. Bu gayretlerimiz sahaya da yansıyor. Akçakale’ye hayırlı olsun” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da Yangına çağrılan itfaiye ekibine çiçek ve alkışlı karşılama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.