enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3582
EURO
34,9598
ALTIN
2.324,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

“Kamulaştırma Davaları” konulu meslek içi eğitim Şanlıurfa’da

“Kamulaştırma Davaları” konulu meslek içi eğitim Şanlıurfa’da

“Kamulaştırma Davaları” konulu meslek içi eğitim Şanlıurfa’da
03.06.2022 15:02
0
A+
A-

Şanlıurfa, Türkiye Adalet Akademisi’nin çok sayıda bölge adliye başkanı ve hakimlerin de katılımıyla “Kamulaştırma Davaları” konulu meslek içi eğitim programına ev sahipliği yaptı.

Türkiye Adalet Akademisi’nin farklı illerin adliyelerinden gelen bölge adliye başkanları, hakimler ve üyelerinin katıldığı “Kamulaştırma Davaları“ konulu meslek içi eğitim programı Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri ev sahipliğinde Şanlıurfa’da başladı.

Kamulaştırma davaları Urfa’da yaygın bir dava konusu olduğu için Ankara ya da farklı bir il yerine Başsavcı Yeniçeri’nin girişimleri sonucu Şanlıurfa’da yapıldı.

Özel bir otelde gerçekleştirilen eğitim programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Programın açılış konuşmasını Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri ve Adalet Akademisi Daire Başkanı Uğur Parlak yaptı.

Hafta sonu da devam edecek olan eğitimin bugünkü bölümünde kamulaştırma bedel tespit ve tescil davaları ile kamulaştırmasız el atmadan kaynaklanan davalarda usulü meseleler ile kamulaştırma bedel tespit tescil davalarında taşınmazlara değer biçme yöntemi, bilirkişi incelemesi ve kamulaştırma bedelinin tespiti esasları ele alındı.

Eğitimde yarın ise kamulaştırmasız el atmadan kaynaklanan tazminat davaları ile AİHM kararları ve anayasa mahkemesi kararları ışığında kamulaştırma ve kamulaştırmasız el atma meseleleri ele alınacak.

HABERLER  Şanlıurfa'da bazı sokak ve caddelerde sigara içmek yasaklandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.