enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,7436
ALTIN
2.492,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sınava girecek öğrencilere başarılar diledi

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sınava girecek öğrencilere başarılar diledi

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sınava girecek öğrencilere başarılar diledi
03.06.2022 16:32
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hafta sonu LGS sınavına girecek öğrencilerle video konferans sistemiyle buluşarak sınav öncesi başarılar diledi. Öğrencilerin ‘Vali Amca’ diyerek seslendikleri Vali Ayhan, gençlere yaz tatilinde de bol bol kitap okumayı tavsiye etti.

Şanlıurfa’da eğitime öncelik veren Vali Ayhan, bugün gerçekleştirilen video konferans buluşmasında binlerce öğrenciye seslendi. ‘Eğitim olmazsa olmazımız’ ifadesini katıldığı her platformda dile getiren Vali Ayhan, buluşmada Liselere Geçiş Sistemi (LGS) girecek öğrencilere sınav öncesi hem başarılar diledi hem de yaz tatiliyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa’da her genci başta eğitim olmak üzere sporun her branşıyla buluşturma da kararlı olduklarını söyleyen Vali Ayhan, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Şanlıurfa gençliği için yapacağımız nice yatırımlar, nice çalışmalar olacak. Temelleri sağlam bir toplum ancak iyi bir eğitimle var olur. Bu doğrultu da çocuklarımıza iyi eğitim vererek onları geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız” dedi.

Vali Ayhan, görüşme de özellikle tüm ilçelerde yer alan okullardaki öğrencilerle görüntülü olarak konuşmaya gençleri dinlemeye özen gösterdi.

HABERLER  FETÖ'cülerin Şanlıurfa’daki karalama kampanyasına yalanlama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.