enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5157
EURO
34,9332
ALTIN
2.423,79
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Başkan Canpolat’tan 3 mahalle için doğal gaz müjdesi

Başkan Canpolat’tan 3 mahalle için doğal gaz müjdesi

Başkan Canpolat’tan 3 mahalle için doğal gaz müjdesi
06.06.2022 08:02
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçede üç mahallenin daha doğal gaza kavuşacağını bildirdi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçedeki doğal gaz çalışmalarını görüşmek üzere doğal gaz dağıtım şirketi yetkilileriyle bir araya geldi.

İlçede her mahalleye doğal gazın ulaştırılması çalışmaları kapsamında Başkan Canpolat, merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte Şanlıurfa’daki doğal gaz dağıtım şirketinin müdürü ve teknik ekibiyle görüştü.

Canpolat, Haliliye’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görüşme sonunda Canpolat, 3 mahallenin 2022 yatırım programı ile doğal gaza kavuşacağını müjdeledi.

Başkan Canpolat, “Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim mahallelerimizin eksikliklerini hep birlikte görüştük, bu mahallelerimize inşallah doğal gazı ulaştıracağız” dedi.

Mehmet Canpolat, Devteyşti, Ahmet Yesevi ve Atatürk mahallelerinde ise doğal gazın ulaşmadığı sokaklarda çalışma yapılacağını kaydetti.

Başkan Canpolat, şunları söyledi:

“Muhtelif noktalarda eksik kalan doğal gazla ilgili ihtiyaçların giderilmesiyle ilgili toplantı yaptık. Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim mahallelerimizin eksikliklerini hep birlikte görüştük, harita üzerinde çalıştık. Haliliye’de yüzde 80 üzerinde bir oranda şebekelerin döşendiği, doğal gaz hatlarını burada inceledik. Eksiklerle ilgili olarak da değerli muhtarlarımız gerek ön abonelik, gerekse abonelik anlamında çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu seneki yatırım programında da belediyeler olarak, kurumlar olarak ortaklaşa çalışıyoruz. Süleymaniye, Bağlarbaşı, Yavuz Selim mahallerimiz ve Devteyşti’nde eksik kalan birkaç noktası var. Ahmet Yesevi mahallemizdeki 3-4 sokağımız ile Atatürk Mahallemizdeki 1 sokağımızda eksik kalan çalışmalar bu seneki yatırım programına alınmış bulunmaktadır. Bundan dolayı değerli doğal gaz yetkililerine çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Canpolat, bu mahallelerde ve sokaklarda çalışmalar tamamlandıktan sonra Haliliye’nin hemen hemen yüzde 100’ünün doğal gaza kavuşmuş olacağını kaydetti.

Canpolat, “Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim mahallelerimiz ilk defa doğal gaza kavuşacak. Bu mahallelerimiz hiç doğal gazla buluşmamıştı. İnşallah bu yıl doğal gaza kavuşacaklar. Şimdiden bu üç mahallemize, Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim mahallelerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa’da yaralı halde bulundu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.